Skip to main content

Sanna Wallerstedt

Sanna Wallerstedt
Sanna Wallerstedts arbet består mycket av olika avtal och att stötta kollegorna i juridiska frågor. 

Jag gillar att det är en så pass ny organisation. Jag tycker att variation på jobbet är viktigt, så det här jobbet passar mig. Det är ett jätteroligt projekt som kommer pågå under lång tid och som sker mitt framför näsan på en.

 Sedan har jag har väldigt kompetenta kollegor också, som alla är specialister inom sitt eget område.

Vad gör du en vanlig dag på jobbet?
Jag jobbar mycket med avtal. Vi kommer ju att upphandla entreprenader för flera tiotals miljarder kronor, så det är både viktigt och utmanande! 

 Sen stöttar jag mina kollegor i juridiska frågor, i allt från fastighetsfrågor till kommunikation. Eftersom jag får arbeta med så många olika områden gäller det att vara flexibel och duktig på att prioritera och planera arbetet.

Varför ville du arbeta med tunnelbaneutbyggnaden? 
Jag har jobbat som bolagsjurist i 14 år, mycket med avtalsrätt och entreprenadrätt. Nu känns det kul att arbeta med ett samhällsprojekt som kommer att komma många till gagn. Och det är roligt att det kommer att variera över tid. När vi går in i nya faser i projektet förändras frågorna som vi behöver hantera.

Varför ska man söka sig till oss?
 Vårt uppdrag är så aktuellt och levande! Vi växer hela tiden  och vi har fortfarande allt det roliga framför oss, när vi börjar bygga.