Hoppa till huvudinnehåll

Leverantörsdag den 13 november 2018

Stockholm
Var med och bygg framtidens kollektivtrafik i Stockholm!

Publicerad: 2018-07-02

Nu upprepar vi förra årets succé! Eftersom vi är närmare byggstart i år tror och hoppas jag på ännu fler besökare som vill vara med och bygga ut tunnelbanan, säger förvaltningschef Mårten Frumerie.

Mårten Frumerie

Omkring 300 personer från 18 länder besökte leverantörsdagen 2017 för att prata om framtida upphandling.

Det gäller att synas och visa att vi är mest intressanta! Vi vill skapa bra konkurrens och genom det bra pris, säger upphandlingschef Pia Lindberg Nedby.

Snart dags för första tunnlarna
Just nu pågår upphandlingen av tre arbetstunnlar, i höst kommer ytterligare sex arbetstunnlar och två spårtunnlar att handlas upp. Och det är bara början på det stora arbetet med att bygga ut tunnelbanan.

Vi behöver definitivt tala om för marknaden att vi finns och hur man gör om man vill vara med, fortsätter Pia Lindberg Nedby.

Pia Lindberg Nedby

Satsningar för många miljarder
Stockholm är en av de snabbast växande storstadsregionerna i Europa. Nu genomför Stockholms läns landsting kollektivtrafiksatsningar för mångmiljardbelopp. På leverantörsdagen i Stockholm den 13 november 2018 får bygg- och anläggningsföretag från hela världen information om utbyggnaden av tunnelbanan och kommande upphandlingar.

Anmälan till leverantörsdagen öppnar efter sommaren, men boka gärna in datumet redan nu!

Här får du veta mer om leverantörsdagen, vårt upphandlingsarbete och projekten:

Blå linje till Nacka och Söderort

Blå linje till Barkarby

Gul linje till Arenastaden

Utbyggd depå i Högdalen

2019-02-04