Över 300 digitala deltagare på årets leverantörsdag

Nyhet  Nya tunnelbanan  2020-10-21
Under tisdagen den 20 oktober var det dags för årets leverantörsdag, denna gång en helt digital konferens. Över 300 deltagare från 18 olika länder deltog och fick lyssna på presentationer om nya tunnelbanans kommande upphandlingar.  

Publicerad 2020-10-21

Vi är jättenöjda med hur allting blev! Vi hade gärna träffat alla deltagare på riktigt, men vi är glada att ha kunnat nå ut så här brett ändå. Alla presentatörer gjorde ett mycket bra jobb och våra business to business-möten blev fullbokade snabbt. Nu ser vi fram emot att få in många anbud på våra entreprenader, säger Niklas Bergman, förvaltningschef på förvaltning för utbyggd tunnelbana.  

Alla deltagare från nya tunnelbanan sände sina presentationer live från en studio i centrala Stockholm.  

 Det här är alldeles nytt för oss, men vi är särskilt nöjda med att vi lyckats ersätta en vanlig konferens med andra möjligheter att träffas och nätverka med branschen. Studiosändningen fungerade över förväntan och vi fick in jättemånga frågor från publiken, säger Marianne Dunér, kommunikationschef på förvaltning för utbyggd tunnelbana. 

De frågor som inte hanns med under dagen kommer att besvaras på hemsidan under veckan. Hela dagen är också bandad, så det finns möjlighet att ta del av den i efterhand.   

Det finns flera fördelar med den här typen av konferenser. Det är klimatsmart och fler kan delta. Nu ska vi skicka ut en enkät till alla som deltog för att se vad som fungerade bra och vad vi ska ta med oss till kommande år, avslutar Marianne Dunér.    

Klicka här för att titta på presentationerna i efterhand (Tillgänglig till och med den 20 november)

Leverantörsdagen i siffror

11 presentatörer 

Deltagare från 18 länder 

138 företag representerade  

150 business-to-business-möten

 

Pressfrågor

Skriv till: Emma Sahlman
Telefon: 072-582 44 30

För akuta pressfrågor utanför kontorstid, kontakta Region Stockholms pressjour, 08-123 131 48.

Har du frågor?

Skriv till: SL Kundtjänst
Telefon: 08-600 10 00