Hoppa till huvudinnehåll

Två nya filmer om Gula linjen

Den här veckan börjar samrådet om Gula linjen och från och med idag kan du se två nya filmer – en om Gula linjens stationer och en om hur tunnelbanetrafiken kommer att gå när Gula linjen och Gröna linjen i framtiden ska dela spår.

Om du bor i närheten av där Gula linjen ska byggas kan det hända att du kommer att få se de här filmerna ofta de närmaste veckorna. 

- Vi vill öka kännedomen om att tunnelbanan ganska snart kommer att börja byggas ut och nå även andra grupper än de som brukar komma på våra samråd. Därför testar vi att ersätta annonseringen i lokalpress med geografiskt riktad annonsering på YouTube, säger Marianne Dunér, som är kommunikationschef för tunnelbaneutbyggnaden. 

Precis som vanligt kommer alla som bor och jobbar i närheten av utbyggnaden även att få ett tryckt nyhetsbrev i lådan, med information om samrådet.

Samrådet börjar på onsdag den 26 oktober och från och med den dagen finns alla handlingar att läsa här på webben. Vi kommer även att anordna två Öppet hus – den 8 november kl. 16-19 i Vasa Reals matsal och den 10 november hela dagen på Mall of Scandinavia utanför Hemköp. 

 

2019-01-29